De kracht van maatwerk trainingen en ontwikkelprogramma's

1 min leestijd
april 24

Ons doel is om de persoonlijke groei, prestaties en het welzijn van medewerkers en teams binnen organisaties te bevorderen en te verbeteren. Dat doen we met maatwerk trainingen en ontwikkelprogramma’s gericht op de ontwikkeling van persoonlijke en professionele vaardigheden. Werknemers met goede vaardigheden staan meer in hun kracht, presteren beter en brengen de organisatie met energie vooruit. Zij zijn gelukkiger in hun werk én duurzaam inzetbaar. Dat is positief voor de organisatie, voor de mensen zelf, en ook voor de maatschappij.


Voordelen van ons maatwerkprogramma
Belangrijk voordeel van onze maatwerk aanbod is dat het programma volledig kan worden afgestemd op de actuele behoefte binnen een team of een organisatie. Het individuele leereffect en de impact voor de teams en de organisatie is hierdoor groot. Bijkomend voordeel is dat we specifieke sessies voor verschillende teams of functies binnen een organisatie kunnen aanbieden. Bijvoorbeeld een aparte sessie voor leidinggevenden, zodat ook zij hun rol pakken in het ontwikkelprogramma, aanvullende coaching of andere ondersteuning.


Onze aanpak 
Bij Kyden werken we met persoonlijke aandacht en een vast team. Trainingen en ontwikkelprogramma’s worden in nauw overleg met onze klant gecreëerd. We gaan daarbij uit van het ontwikkelvraagstuk, de leerdoelen en actualiteiten van de doelgroep/ organisatie. Onze trainers zijn zelf ook betrokken bij de ontwikkeling van het maatwerktraject, dus ze kennen het achterliggende doel en weten hoe de training past in het grotere geheel van de organisatie. Door de nauwe en vaak langdurig samenwerking, weten we wat er speelt binnen de organisatie en kunnen we met onze maatwerkprogramma’s echt verschil maken.


Voorbeelden van maatwerkprogramma’s van Kyden

Hieronder volgt een kleine greep aan voorbeelden van thema’s in onze maatwerkprogramma’s:
  • Coachend Leidinggeven
  • Patroonsopleiding 
  • Stressbehendigheid 
  • Generatiemanagement
  • Timemanagement
  • Young Professional programma (School of SKLLS)
  • Verandermanagement

Interesse in de maatwerkprogramma’s van Kyden?

Wil je weten wat we voor jou organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze collega Ebba Roessingh

Ebba Roessingh
Ebba Roessingh
Business Unit Lead Maatwerk